KANGOOPACK

Kangoopack este o companie antreprenorială cu capital 100% românesc, si arata potentialul de crestere a economiei romanesti.

Astfel, daca in 2020 a avut o cifra de afaceri de aproximativ 5 milioane de euro, pentru anul 2021 se estimeaza o crestere pana la 7 milioane de euro, apreciaza Mariel Petric CEO si fondator Kangoopack.

Kangoopack, companie care oferă soluții integrate de ambalare, a înregistrat în primul semestru din anul 2021 o creștere organică de 60% comparativ cu prima jumătate a anului trecut, iar estimările sunt de creștere a cifrei de afaceri la 7 milioane de euro până la finalul lui 2021.

Evoluția înregistrată de Kangoopack în ultimul an este bazată, în principal, pe creșterea numărului de clienți medii și mari care doresc să-și reducă costurile cu ambalarea.

„Observăm o preocupare tot mai mare a companiilor spre automatizarea proceselor, reducerea consumului de plastic și utilizarea unor produse mai prietenoase cu mediul. Estimăm că această tendință va continua mult timp de acum înainte (…)”, a mai aratat Mariel Petric.

Acesta prefigureaza o dezvoltare în zona de e-commerce, a pieței de retail FMCG, pharma și a zonei de logistică și depozitare, adăugând totodată și că piețele de materiale de construcții și cea a producției de mobilă au și ele perspective bune de crește

Vezi site-ul KangooPack.

Pro Economia