turism 2019 2020

Investitorii interesati sa dezvolte afaceri pe litoralul Marii Negre, cea mai importanta zona turistica din Romania, au acum posibilitatea de a achizitiona hoteluri de 2, 3 si 4* in statiunile Eforie Nord si Eforie Sud.

Activele sunt scoase la vanzare de THR Marea Neagra, companie in care Transilvania Investments detine pachetul majoritar de actiuni, fiind parte din strategia de repozitionare a portofoliului pe care fondul il detine in sectorul ospitalitatii.

Vanzarea celor 6 hoteluri va avea loc prin licitatii programate incepand cu data de 25 ianuarie.

Cu peste 200 de camere si un centru wellness foarte apreciat de turisti, Complexul Bran-Brad-Bega din Eforie Nord este cel mai important activ din lista propusa investitorilor.

Unitatea este cotata la 4*, iar amplasarea pe plaja si facilitatile suplimentare (piscina exterioara, bar, etc) permit dezvoltarea unor concepte de tip all inclusive din ce in ce mai solicitate de turistii romani.

Tot in Eforie Nord, sunt scoase la vanzare si hotelurile de 2* Jupiter si Venus si hotelul Diana de 3*. Pentru zona Eforie Sud, hotelurile Capitol si Magura ofera o capacitate totala de peste 300 de camere intr-o statiune traditional dedicata turismului de familie.

Transilvania Investments este unul dintre cele mai mari fonduri de investitii din Romania, listat pe Bursa de Valori Bucuresti, sub simbolul TRANSI.

Misiunea fondului este de a maximiza randamentele investitorilor, prin administrarea unui portofoliu complex de active ce include companii din sectoarele financiar, turism, real estate, energie si IT.

Pro Economia