Noi oportunităţi la Bursa de Valori

Bursa de Valori Bucureşti (BVB) informează că din 14 ianuarie, au intrat la tranzacţionare drepturile de preferinţă BNETR08 aferente majorării capitalului social derulată de Bittnet Systems (BNET).

Drepturile de preferinţă vor putea fi tranzacţionate pe Piaţa Reglementată a BVB în perioada 14 – 22 ianuarie.

Operaţiunea de majorare a capitalului social presupune emiterea unui număr de 18.178.550 de acţiuni ordinare oferite spre subscriere la preţul preferenţial de 0,59 lei/ acţiune. Majorarea capitalului se face în baza dreptului de preferinţă, iar pentru cumpărarea unei acţiuni noi sunt necesare 7 drepturi de preferinţă BNETR08.

Conform Hotărârii AGEA nr. 4 şi a Prospectului de majorare, drepturile de preferinţă vor fi tranzacţionabile în perioada 14 – 22 ianuarie 2021.

La finalul perioadei de tranzacţionare a drepturilor de preferinţă BNETR08, deţinătorii drepturilor vor putea cumpăra acţiuni nou emise direct de la Bittnet Systems la preţul din ofertă de 0,59 lei/ acţiune, proporţional cu numărul de drepturi deţinut, timp de 30 de zile, în intervalul 27 ianuarie – 25 februarie, aceasta fiind prima etapă a majorării capitalului social.

Pro Economia