servicii

Stanleybet Capital, societate de tip holding care integreaza si coordoneaza o retea de agentii de pariere sportiva si slot machines,

sali de jocuri de noroc si platforme de jocuri de noroc in mediul online, a debutat vineri, 4 februarie 2022 la Bursa de Valori Bucuresti cu prima sa emisiune de obligatiuni in valoare de 20 milioane de lei. Obligatiunile se tranzactioneaza pe Sistemul Multilateral de Tranzactionare sub simbolul bursier SBET24.

Recunoscuta pentru brandurile Stanleybet si Game World, Stanleybet Capital va folosi fondurile atrase din piata de capital pentru dezvoltarea platformei de jocuri online si a aplicatiilor de mobil, pentru digitalizarea si modernizarea agentiilor de pariuri sportive si slot machines, precum si pentru extinderea
numarului de unitati din reteaua de agentii Stanleybet.

„Cu fondurile atrase ne dorim sa oferim jucatorului o experienta premium, pe care o vom obtine prin optimizarea platformei de pariere, implementarea unor aplicatii pentru mobil, digitalizarea si tehnologizarea agentiilor, dar si prin extinderea retelei actuale.

Vrem sa construim o afacere integrata
online si offline printr-o solutie omnichannel care sa asigure o experienta unitara pentru client atat in agentiile fizice, cat si pe platformele de pariere online.

In urmatorii trei ani ne asteptam la o crestere accelerata a afacerii”, a declarat Csaba Tanko, presedinte CA si director general Stanleybet Capital.

Stanleybet Capital a vandut in cadrul unui plasament privat derulat la inceputul lunii august 2021 un numar de 200.000 de obligatiuni corporative nesubordonate, neconvertibile si negarantate catre un numar de 127 de investitori. Obligatiunile au o valoare nominala de 100 lei, cu scadenta la 10 august 2024 si o rata a cuponului de 10% pe an, cu plata semestriala.

Plasamentul privat si listarea obligatiunilor au fost realizate cu sprijinul Goldring, informeaza Bursa de Valori Bucuresti.

Stanleybet Capital este o entitate de tip holding infiintata in 2020. Compania opereaza in prezent trei linii de business: sali de jocuri de tip slot machines si rulete electronice, pariere sportiva si jocuri de noroc de tip slot machines, precum si componenta online. Pana in prezent, emitentul a integrat in structura sa cinci companii care opereaza reteaua de aproximativ 300 de agentii de pariuri sportive si slot machines sub brandul Stanleybet, lantul de opt sali de jocuri premium Game World cu un total de aproximativ 700 de posturi de joc si divizia online de pariuri sportive si jocuri de noroc.

 Lantul de sali de jocuri premium a inregistrat o cifra de afaceri de peste 62 milioane lei in primul semestru al anului 2021.

Linia de business de pariuri sportive opereaza o retea de 288 agentii in Bucuresti si in alte 70 de orase din Romania.

Cifra de afaceri pe aceasta linie de business a depasit 175 milioane lei in 2019 si a inregistrat in 2020 o scadere pe fondul pandemiei de pana la 106 milioane lei.

Pentru cea de-a treia linie de business, respectiv componenta online a pariurilor sportive si a jocurilor de casino, compania a inregistrat venituri de 25 milioane lei si un profit net de 850.000 lei in primul semestru al anului 2021.

Pro Economia