GoCab Software listata la Bursă

GoCab Software, companie care dezvolta si opereaza aplicatii utilizate în servicii de taximetrie, a debutat pe piata AeRO a Bursei de Valori Bucuresti sub simbolul bursier CAB.

GoCab Software este a 22-a companie care vine anul acesta la Bursa, iar listarea are loc în urma derularii unui plasament privat si atragerii de la investitorii din piata de capital a 7,4 milioane de lei.

Plasamentul privat aferent majorarii de capital social s-a derulat in luna august 2021 cu participarea a 57 persoane fizice si 8 persoane juridice.

In cadrul plasamentului au fost subscrise 17.278.220 actiuni la un pret de subscriere de 0,43 lei. Plasamentul privat si listarea au fost realizate cu sprijinul BRK Financial Group.

GoCab Software a fost infiintata in 2019 de BRK Financial Group si patru dispecerate de taximetrie din Bucuresti care au definit conceptul companiei si strategia de dezvoltare.

In mai 2020, GoCab a lansat prima sa aplicatie, iar in iulie 2020 produsele dezvoltate de echipa GoCab au devenit disponibile la nivel national.

Pana la finalul lunii iunie 2021, aplicatia GoCab fusese descarcata de peste 80.000 de utilizatori si de peste 10.000 de soferi de taxi.

Portofoliul de produse si servicii al companiei include in prezent aplicatii destinate atat soferilor de taxi, cat si utilizatorilor finali ai servicilor de taximetrie, inclusiv prima si singura aplicatie de tip ride hailing dedicata exclusiv taximetristilor, informeaza BVB.

Pro Economia