constructii rezidentiale nerezidentiale

One United Properties S.A., listata la Bursa de Valori Bucuresti, informeaza printr-un comunicat in legatura cu obtinerea autorizatiei de construire pentru One Lake District, dezvoltare rezidentiala premium situata pe un teren de aproximativ 8 hectare pe malul lacului Plumbuita.

One Lake District este cea mai mare dezvoltare a Companiei pana in prezent si va gazdui un total de 2.076 de apartamente.

Dezvoltarea va fi livrata in trei etape, toate fiind asteptate sa fie finalizate inainte de sfarsitul anului 2026. Vanzarile la One Lake District vor incepe in primul trimestru al anului 2023.

Cu o valoare bruta de dezvoltare (GDV) de 337,7 milioane EUR, dezvoltarea One Lake District va include noua turnuri rezidentiale de 11 etaje, ultimul etaj gazduind apartamente duplex.

Dezvoltarile rezidentiale vor fi completate cu spatii dedicate comunitatii One Lake District, astfel: un turn suplimentar de trei etaje va gazdui o gradinita, precum si spatii administrative, in timp ce un alt turn de patru etaje va servi drept parcare.

Dezvoltarea va gazdui un total de 2.614 locuri de parcare pentru rezidentii sai.

Dezvoltarea are o Suprafata Construibila Bruta (GBA) de aproximativ 251 mii de mp si o suprafata vandabila totala de aproximativ 211 mii de mp.

In cadrul One Lake District, clientii vor avea acces la diverse unitati rezidentiale, incepand de la garsoniere, garsoniere duble, apartamente cu unul pana la trei dormitoare, pana la o colectie exclusivista de duplexuri cu trei dormitoare. Preturile vor incepe de la 85.000 EUR pe unitate.

One Lake District va beneficia de solutii de eficientizare energetica sustenabile, respectiv de un sistem de tip geoexchange, unul dintre cele mai eficiente, din punct de vedere energetic, si mai curate, din perspectiva mediului inconjurator, si cele mai rentabile sisteme de utilizare a spatiului disponibile, acesta reducand semnificativ costurile pentru incalzirea si racirea spatiilor.

Sistemul de tip geoexchange, care va fi implementat de catre Veolia, va reduce emisiile de CO2 cu 2.000 de tone pe an, comparativ cu o solutie traditionala.

Fiind localizata pe malul lacului, One Lake District va fi construita conform principiilor durabile, oferind rezidentilor un design inovator si multe servicii integrate.

De asemenea, dezvoltarea va avea acces rapid catre Bd. Barbu Vacarescu, transport in comun, zona comerciala One Gallery din cadrul One Floreasca City, precum si acces direct la autostrada A3 Bucuresti-Ploiesti.

Pro Economia