În timpul ceremoniei virtuale a Galei Premiilor care a avut loc pe 8 octombrie, Corteva Agriscience a fost desemnată Producătorul Anului de către Consiliul Asociaţiei Naţionale a Producătorilor din SUA.

Corteva a fost selectată pentru premiu pe baza performanţei puternice în mai multe categorii de proiecte, cum ar fi utilizarea datelor pentru eficientizarea operaţiunilor, creşterea rezistenţei lanţului de aprovizionare şi satisfacerea cererii.

Balaji Venkataraman, director global de fabricaţie şi tehnologie la Corteva Agriscience, a acceptat premiul în numele Corteva, spunând: „Apreciem recunoaşterea, pentru că ne străduim să dezvoltăm şi să producem produse care să îmbogăţească vieţile oamenilor care produc, precum şi a celor care consumă, asigurând progresul şi succesul generaţiilor. Conducerea noastră în cercetare şi dezvoltare şi producţie îi ajută pe fermieri să satisfacă în mod durabil nevoile oamenilor.

Premiile de conducere în producţie onorează companiile producătoare şi liderii individuali de producţie care modelează viitorul producţiei globale.

Proiectele câştigătoare şi liderii individuali de producţie au demonstrat realizări întruna dintr-o gamă largă de categorii şi sunt aleşi de un grup de judecători experţi pentru rezultate care au oferit o valoare clară şi convingătoare, rentabilitatea investiţiei şi alte rezultate tangibile.

Vor fi câţiva câştigători în fiecare categorie, inclusiv un premiu High Achiever’s în fiecare categorie, precum şi un producător al anului 2020 atât pentru întreprinderile mici, cât şi pentru cele mari.

Asociaţia Naţională a Producătorilor (NAM) este cea mai mare asociaţie de producţie din Statele Unite, reprezentând producătorii mici şi mari din fiecare sector industrial, din toate cele 50 de state. Producţia are peste 12 milioane de bărbaţi şi femei, contribuie anual cu 2,25 trilioane de dolari la economia SUA, are cel mai mare impact economic al oricărui sector major şi reprezintă mai mult de trei sferturi din toate activităţile de cercetare şi dezvoltare din sectorul privat din ţară. NAM este vocea puternică a comunităţii producătoare şi principalul avocat pentru o agendă politică care îi ajută pe producători să concureze în economia globală şi să creeze locuri de muncă în Statele Unite.

Pro Economia