fermieri

In 2022, Agroland are in vedere investitii totale de aproximativ 17 milioane de lei,

axate pe deschiderea de noi magazine, extinderea afacerii avicole, modernizarea fabricii de furaje de la Caransebes si dezvoltarea magazinului online.

Totodata, se are in vedere deschiderea a inca 10 noi magazine Agroland MEGA in acest an si se vizeaza o cifra de afaceri dubla generata de acestea comparativ cu anul 2021.

In plus, Agroland isi propune sa deschida si alte 10 noi magazine traditionale Agroland.

Pentru ferma avicola Mihailesti, se are in plan cresterea capacitatii de productie, deoarece majorarea preturilor alimentelor va duce la volume mai mari de vanzari.

Astfel, este avuta in vedere marirea capacitatii de productie a puilor de o zi pana la o capacitate de 1.000.000 de oua de incubatie pe luna si cresterea capacitatii de productie oua de consum la minimum 180.000 de oua de consum pe zi.

In 2022, Compania estimeaza o crestere cu 50% a veniturilor din aceasta linie de business.

Pe langa aceste investitii, Agroland are in vedere si demararea de proiecte de sustenabilitate, prin investitii in instalarea de panouri fotovoltaice si utilizarea de alte solutii de energie regenerabila pentru magazinele, depozitele si fermele sale.

Obiectivul pe termen mediu in aceasta directie este ca toate liniile de business ale Agroland sa isi reduca semnificativ amprenta de carbon prin utilizarea surselor proprii de energie verde.

Pro Economia